Delovna razmerja I

Delovna razmerja I

18. 05. 2018 08:30-14:30
BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana

Opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, tajnike, računovodje in knjigovodje vabimo na seminar Delovna razmerja I, ki bo potekal 18. maja 2018 v predavalnici BIC Ljubljana, na Ižanski cesti 10, v Ljubljani.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, tajnike, računovodje in knjigovodje vabimo na seminar Delovna razmerja I, ki bo potekal 18. maja 2018 v predavalnici BIC Ljubljana, na Ižanski cesti 10, v Ljubljani.

 

 

Seminar bo izvedla Tanja Bohl, ki je leta 2001 zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu leta 2003, je odvetniško kandidaturo opravljala v zasebni pravni pisarni in nadaljevala v Odvetniški družbi Ulčar&Ulčar iz Ljubljane. Od maja 2013 ima lastno Odvetniško pisarno Bohl. Specializirana je za delovno pravo. Je predavateljica, avtorica vrste seminarjev, priročnika in člankov s področja delovnega prava. Kot odvetnica se že vrsto let ukvarja z vodenjem postopkov odpovedi pogodb o zaposlitvi delavcem za delodajalce ter zastopa delodajalce v individualnih delovnih sporih zoper delavce.

 

Program srečanja

 

petek, 18. 5. 2018

8.30 – 9.00

Registracija udeležencev

Ravnateljski servis

 

9.00 – 10.30

Splošno o delovnih razmerjih

 

10.30 – 11.00

Odmor s pogostitvijo

 

11.00 – 12.30

Obveznost objave razpisa

Vsebina pogodbe o zaposlitvi

 

12.30 – 13.00

Odmor s pogostitvijo

 

13.00 – 14.30

Pogodba o zaposlitvi za določen čas

Pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas

Pogodba ali aneks


Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem.

 

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do srede, 16. maja 2018, do 14. ure.

 

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 3 dni pred seminarjem. V takem primeru prijavnine ne bomo računali. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred dnem začetka seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

 

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 40 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 60 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključena pogostitev med dvema odmoroma ter gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega zavoda plačate 20% nižjo prijavnino.

 

Ostale informacije

Neposredno pred BIC Ljubljana je parkirišče običajno zasedeno. Plačljivo parkiranje je možno ob Ižanski cesti. Ostala parkirna mesta, tudi brezplačna, so na voljo v razdalji 500 metrov od lokacije seminarja.

 

 

Seminar organizira Ravnateljski servis.


Pridržujemo si pravico do spremembe programa.