Protokoli delovnih nalog

Protokoli delovnih nalog

05. 07. 2017 09:00-12:30
Srednja ekonomska šola Ljubljana, Roška cesta 2, Ljubljana

Opis dogodka

Ravnatelje in pomočnike ravnateljev osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar Protokoli delovnih nalog, ki bo v sredo, 5. julija 2017 v prostorih Srednje ekonomske šole, Roška c. 2, 1000 Ljubljana.

 

Udeleženci bodo imeli priložnost oblikovati zapise postopkov za izvajanje posameznih delovnih nalog ter jih združiti v dokument, ki jim bo v pomoč pri načrtovanju in enotnem delovanju kolektiva v prihodnjem šolskem letu. Več na http://url.sio.si/xjs

 

Seminar bo izvajala Janja Zupančič.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Ravnatelje in pomočnike osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar
Protokoli delovnih nalog
, ki bo v sredo, 5. julija 2017 v prostorih Srednje ekonomske šole, Roška c. 2, 1000 Ljubljana.


V vzgojno-izobraževalnih zavodih se dnevno odvija veliko število aktivnosti, v katere je vključenih mnogo oseb; neposredno strokovni delavci in učenci, posredno pa tudi starši in zunanji deležniki. Skrb vodstva je tako pogosto usmerjena v racionalno in sistematično organizacijo, ki podpira strokovno izvajanje pedagoških procesov in zagotavlja varnost.

Udeleženci bodo spoznali model ugotavljanja področij, ki jih želijo izboljšati, postopek oblikovanja skupnih dogovorov, ki jih lahko strnejo v interni dokument ter tako že začrtajo enotno delovanje kolektiva v novem šolskem letu.


Seminar bo izvajala Janja Zupančič. 


Program seminarja

sreda, 5. 7. 2017

8.30–9.00

Registracija udeležencev

9.00–10.30

Pomen enotnega nastopa kolektiva

9.00–10.30

S sodelovanjem do opredelitev področij za izboljšave

10.30–11.00

Odmor

11.00–12.30

Oblikovanje protokolov in internega dokumenta

 

Prijava
Na srečanje se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/seminarji. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste namreč prejeli potrdilo o prijavi in druge informacije, ki so povezane s seminarjem. Podatki, ki jih boste vnesli, bodo izpisani na potrdilu o udeležbi.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do 4. julija 2017, do 14. ure.

Naročilnic ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Odjava
Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred srečanjem. V tem primeru prijavnine ne bomo računali. Če bomo pisno odjavo prejelo po tem roku, a pred začetkom seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Plačilo
Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 40 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 70 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno so vključeni prigrizki in pijača med odmorom. Ob prijavi dveh ali več udeležencev iz istega zavoda, se za drugega in vsakega naslednjega upošteva 10 % popust.

Ostale informacije
Seminar organizira Ravnateljski servis, d.o.o. za Združenje ravnateljic in ravnateljev osnovnega in glasbenega šolstva Slovenije.

Vljudno vabljeni.

Vodstvo Ravnateljskega servisa.
Pridružujemo si pravico do spremembe programa