Varstvo osebnih podatkov po 25. maju - kaj bomo morali urediti?

Varstvo osebnih podatkov po 25. maju - kaj bomo morali urediti?

25. 04. 2018 09:00-11:00
Kolosej Ljubljana, Šmartinska 152, Ljubljana

Opis dogodka

Ravnatelje in ravnateljice ter vse ostale, ki so v zavodih zadolženi za varstvo osebnih podatkov, vabimo na seminar "Varstvo osebnih podatkov po 25. maju 2018", ki bo v sredo, 25. 4. 2018, ob 9.00 v KOLOSEJU Ljubljana, Šmartinska cesta 152, Ljubljana.

PRIJAVE SO PONOVNO ODPRTE.

LOKACIJA JE SPREMENJENA.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Ravnatelje in ravnateljice ter vse ostale, ki so v zavodih zadolženi za varstvo osebnih podatkov, vabimo na seminar

"Varstvo osebnih podatkov po 25. maju 2018",

ki bo v sredo, 25. 4. 2018, od 9.00 do 10.30 oziroma do 11.00 v primeru vprašanj in diskusije, Koloseju Ljubljana, Šmartinska cesta 152, LJubljana.

Mag. Matjaž Drev, državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov, bo predstavil kaj prinaša GDPR, ZVOP-2 (če bo do takrat sprejet) oziroma predlog ZVOP-2 ter izpostavil kaj moramo šole do 25. maja urediti na področju varstva osebnih podatkov.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem.

 

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do ponedeljka, 23. 4. 2018, do 14. ure.

 

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 3 dni pred seminarjem. V takem primeru prijavnine ne bomo računali. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred dnem začetka seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

 

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 10 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa, 20 EUR za nepogodbenike ravnatelje oz. zaposlen v šolah in vrtcih ter 40 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno.

Za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega zavoda plačate 20% nižjo prijavnino.

 


Seminar organizira Ravnateljski servis.

 

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.