;

Letno poročilo

Letno poročilo

13. 01. 2022 13:00-15:00
Zoom , ,

Opis dogodka

Računovodje in ravnateljice, ravnatelje šol in vrtcev vabimo na spletni seminar Letno poročilo, ki bo potekal 13. januarja 2022, od 13.00 do 15.00 preko videokonferenčnega sistema.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Računovodje in ravnateljice, ravnatelje šol in vrtcev vabimo na spletni seminar Letno poročilo, ki bo potekal 13. januarja 2022, od 13.00 do 15.00, preko videokonferenčnega sistema.

Seminar bo izvedla gospa Majda Gominšek, dipl. ekon. finančna svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami na področju računovodenja v javnem sektorju in predavateljica na delavnicah, konferencah in kongresih.

Vsebinski sklopi seminarja:
- vsebina letnega poročila

- Priprava letnega poročila

- Aktualne novosti na področju računovodenja

- Odgovori na vprašanja udeležencev

Povezavo do videokonference bomo prijavljenim poslali najkasneje na dan izobraževanja do 10. ure po elektronski pošti, ki jo boste navedli ob prijavi, zato naj bo ta pravilna.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski- servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki ali na info@ravnateljski-servis.si.

Prijave sprejemamo do torka, 11. januarja 2022, do 10. ure.

Predavanje bomo posneli. Posnetek bodo udeleženci prejeli na vpisan elektronski naslov.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do odjave še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred dnem začetka seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do torka, 11. januarja 2022 na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavateljici.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 30 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 50 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je poleg predavanja vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega zavoda plačate 20% nižjo prijavnino.

 

 Seminar organizira Ravnateljski servis, d.o.o..

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi izvedbe seminarja, v primeru premajhnega števila prijavljenih.