;

Napredovanje zaposlenih v plačne razrede

Napredovanje zaposlenih v plačne razrede

01. 12. 2021 15:00-16:01
Zoom , ,

Opis dogodka

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja Napredovanje zaposlenih v plačne razrede, ki bo potekal v sredo, 1. decembra 2021, od 15.00 do 16.00.

 

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja Napredovanje zaposlenih v plačne razrede, ki bo potekal v sredo, 1. decembra 2021, od 15.00 do 16.00.

Seminar je namenjen ravnateljem, pomočnikom ravnateljev, tajnikom, računovodjem, in drugim, ki boste izvajali postopke v zvezi z napredovanjem zaposlenih v javnem sektorju v plačne razrede.

Seminar bo izvedel mag. Branko Vidič, vodja sektorja za plače v javnem sektorju na Ministrstvu za javno upravo.

Vsebinski sklopi:

  • Ugotavljanje pogojev za napredovanje zaposlenih
  • Napredovanje v PR
  • Odgovori na vprašanja udeležencev

Prijava

Na seminar se prijavite prek spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš elektronski naslov. Nanj boste prejeli tudi druge informacije, ki so povezane s seminarjem in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do ponedeljka, 29. novembra 2021, do 10. ure.

Udeleženci seminarja boste najkasneje dan pred začetkom seminarja po elektronski pošti prejeli gradivo in povezavo do videokonference.

V soglasju z izvajalcem bomo predavanje posneli. Tako si boste lahko predavanje ogledali tudi kasneje.

 

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 20 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 35 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

 

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do torka, 30. novembra 2021, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavatelju.

 

Seminar organizira Ravnateljski servis.

 

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi seminarja, v primeru premajhnega števila udeležencev.

 

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant