;

Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane, april

Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane, april

07. 04. 2022 16:00 14. 04. 2022 20:00
BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana

Opis dogodka

Kuharje, pomočnike kuharjev in vodje prehrane, stare 45 let ali več, vabimo na brezplačno usposabljanje Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane, ki bo potekalo od 7. aprila do 14. aprila 2022.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Vabimo vas na brezplačno usposabljanje Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane, ki bo potekalo od 7. do 14. aprila 2022. Usposabljanje, ki je namenjeno kuharjem in pomočnikom kuharjev v osnovnih šolah in vrtcih, bomo organizirali v sodelovanju z Biotehniškim izobraževalnim centrom v Ljubljani.

Več informacij si lahko preberete v priloženem programu. PRIJAVE ZA TERMIN 7 DO 14. APRIL 2022.

Ciljne skupine in potrebna predhodna znanja: brezposelni in zaposleni v organizacijah, nižje izobraženi (ISCED 3 oz. manj kot štiriletna srednja šola), starejši od 45 let. Program je primeren za zaposlene v proizvodnji, pripravi in predelavi živil za poglabljanje in obnavljanje znanj o varni hrani, za zaposlene v kuhinjah, vse, ki želijo pridobiti kompetence za varno ravnanje v proizvodnji, predelavi, skladiščenju, transportu, prodaji in postrežbi hrane, vse, ki želijo pridobiti nova in dodatna znanja s področja dobre higienske prakse oziroma varnega ravnanja z živili, vse, ki se zavedajo pomena zagotavljanja varne hrane in preprečevanja zdravstvenih posledic. 

Prijava

Na seminar se prijavite prek spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vse podatke (uradno ime in priimek, elektronski naslov, naziv šole, …). Na e-naslov boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem, in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti. Pravilni podatki so pomembni tudi zaradi izpisa potrdila o udeležbi na usposabljanju.

Število udeležencev je omejeno na 15. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej.

Za vse udeležence usposabljanja je obvezno izpolnjevanje enega od pogojev PCT.

 

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant