;

Spletni seminar Potni stroški in dopust

Spletni seminar Potni stroški in dopust

12. 03. 2021 09:00-11:00
Zoom, ,

Opis dogodka

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja na temo potnih stroškov in dopustov v šolah in vrtcih, ki bo potekal v petek, 12. marca 2021, od 9.00 do 11.00.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja na temo potnih stroškov in dopustov v šolah in vrtcih, ki bo potekal v petek, 12. marca 2021, od 9.00 do 11.00.

 

Seminar je namenjen ravnateljem, pomočnikom ravnateljev, tajnikom računovodjem, knjigovodjem in drugim, ki želite pridobiti ali posodobiti znanja o postopkih povezanih s potnimi nalogi in dopustom.

 

Udeleženci seminarja se boste podrobneje seznanili s postopki pri izdajanju in obračunu potnih stroškov ter z izračunom števila dni dopustov. Na seminarju bomo skušali odgovoriti na najpogostejša vprašanja in dileme, ki se ob tem pojavljajo.

 

Seminar bo izvedla dr. Marija Hladin, specialistka za področje delovnega in prava socialne varnosti.

 

Vsebinski sklopi:

  • Pravne podlage za povračilo potnih stroškov
  • Dolžnosti in pravice delodajalca in zaposlenega v zvezi s potnimi stroški
  • Vrste dopusta
  • Izračun letnega dopusta
  • Pravica do dopusta
  • Pravice in dolžnosti delodajalca in zaposlenega v zvezi z izrabo dopusta
  • Odgovori na vprašanja udeležencev

 

 

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš elektronski naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do četrtka, 11. marca 2021, do 10. ure.

Udeleženci seminarja boste najkasneje dan pred začetkom seminarja po elektronski pošti prejeli gradivo in povezavo do videokonference.

V soglasju z izvajalcem bomo predavanje posneli. Tako si boste lahko predavanje ogledali tudi kasneje.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 20 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 40 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do četrtka, 11. marca 2021, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavatelju.

 

Seminar organizira Ravnateljski servis.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi seminarja, v primeru premajhnega števila udeležencev.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant