;

Strokovna ekskurzija BETT London 2022

Strokovna ekskurzija BETT London 2022

22. 03. 2022 06:00 25. 03. 2022 22:00
ExCeL, Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London, United Kingdom

Opis dogodka

Ravnateljski servis in Združenje ravnateljev organizirata v sodelovanju s Turistično agencijo Twin strokovno ekskurzijo BETT London 2022 od predvidoma 22. do 25. 3. 2022 (3 nočitve).

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Ravnateljski servis in Zveza ravnateljev in pomočnikov ravnateljev organizirata v sodelovanju s Turistično agencijo Twin strokovno ekskurzijo BETT London 2022 od predvidoma 22. do 25. 3. 2022 (3 nočitve).

Nujno preberite celotno ponudbo, ker se zelo pomembne informacije nahajajo tudi na koncu obvestila.

Program strokovne ekskurzije:
1. dan
- 22. 3. 2022: Organiziran prevoz potnikov na letališča Zagreb ali Dunaj in zbor na letališču. Jutranji/dopoldanski polet v London z in povratek 21.1. na letališče Benetke, Dunaj ali Ljubljana v pozno popoldanskih/večernih urah. Po pristanku bodo organizirani ogledi zanimivosti, prevoz do hotela, namestitev, nočitev. Poskušali bomo zagotoviti ogled ene od londonskih šol.
2. dan - 23. 3. 2022: Obisk sejma BETT. Več informacij o sejmu si lahko pogledate na
www.bettshow.com.
3. dan - 24. 3. 2022: Obisk sejma BETT, po obisku prosto za posamezne oglede kulturnih in zgodovinskih znamenitosti Londona.
4. dan - 25. 3. 2022: Po zajtrku prosto za oglede, v popoldanskih urah prevoz na letališče, v večernih urah polet proti Sloveniji. Prevoz z letališča v Slovenijo bo organiziran.

Za oglede 3. in 4. dan bomo po najboljših močeh poskrbeli sami.

Za vstop v Anglijo od 1. 10. 2021 potrebujete potni list (vstop z osebno izkaznico ni več možen).

Stroški:
Cena je 547,00 EUR pri vsaj 40 udeležencih za prijave do 10. 1. 2021 do 14.00. Za kasnejše prijave bo prijavnina 80,00 EUR višja, če bodo še prosta mesta.
Vsi prijavljeni morate takoj po prijavi poslati naročilnico Turistični agenciji Twin na elektronski naslov info@twintur.com. V naročilnici nujno navedite morebitno odstopnino in doplačilo za enoposteljno sobo, če se boste odločili zanju. Odločitev za odstopnino kasneje ne bo več možna. Po prejemu računa plačate 30% cene in odstopnino, razliko pa do 27. 12. 2021. Za pogodbenike bo 250,00 EUR na šolo pogodbenico prispeval Ravnateljski servis.
Cena vključuje storitve zajete v tem programu (letalski prevoz, avtobusne prevoze v Londonu in do/z letališča, če to ni Brnik, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu ** (Royal Eagles ali podobno) v 1. ali 2. coni v Londonu (ime hotela bo znano 2 tedna pred odhodom), ne vključuje pa morebitnih dodatnih letaliških taks, spremstva, javnega prevoza v Londonu, vstopnin v muzeje, galerije ipd.
Možno je doplačilo za enoposteljno sobo v višini 135,00 EUR za 3 nočitve.

Odstopnina (zavarovanje rizika odpovedi) znaša dodatnih
28,98 EUR in jo je možno izbrati le ob prijavi. Odstopnina velja v primeru nepričakovanega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti v ožji družini (zakonec, starši, otroci), ureja se neposredno z agencijo in se lahko uveljavlja le ob predložitvi ustreznega potrdila. Odstopnina velja tudi v primeru pozitivnega testa na Covid. V primeru, da se odločite za odstopnino in morate potovanje odpovedati zaradi navedenih upravičenih razlogov, bo agencija zadržala le administrativne stroške v višini 30,00 EUR in znesek odstopnine, ostalo pa v celoti vrnejo. Za odstopnino se lahko odločite le ob prijavi.

NE prenehajte z branjem. Sledijo ZELO POMEMBNE INFORMACIJE:
Ponudba Turistične agencije Twin za obisk sejma Bett 2022 zajema:

1A) jutranji/dopoldanski polet v London 22. 3. 2022 z letališča Zagreb ali Dunaj in povratek 25. 3. 2022 na letališče Benetke, Dunaj ali Ljubljana v pozno popoldanskih/večernih urah z dvema kosoma ročne prtljage (ena manjša torbica in en kos v največjih dovoljenih merah 55x40x20cm, do 10 kg). Pridržujemo si pravico do spremembe odhoda za največ en dan (enakovrednega odhoda tudi v terminu 21. - 25. 3. ali 12. - 26. 3. 2022). Vaš datum odhoda sporočimo 2 tedna po prejemu dokončnega seznama udeležencev (seznam priimkov in imen, enako kot v potnem listu) in plačilu akontacije za vse udeležence.
1B) Pridržujemo si pravico do podaljšanja programa za dodatno nočitev z obveznim doplačilom le 39,00 EUR. Polet bo v tem primeru v večernih urah en dan prej (odhod iz Ljubljane ne bo pred 14h). V tem primeru se izognemo zelo zgodnjemu odhodu na letališče prvi dan. Prvi dan je tako le polet v London, naslednji dan začnemo s programom spočiti že iz Londona.
1C) V kolikor bo program podaljšan za dodatno nočitev, jamčimo polet iz/na domače letališče JP Ljubljana v eno smer.

2) 3 nočitve v dvoposteljnih sobah s kontinentalnim zajtrkom v hotelu 3*  v 1. ali 2. coni v Londonu (ime hotela prejmete 2 tedna pred odhodom); možnost doplačila za enoposteljno sobo 135,00 EUR (za vse 3 nočitve).

3) Povratni transfer s posebnim avtobusom letališče v Londonu – hotel – letališče.

4) Zdravstveno zavarovanje (vključuje tudi Covid zavarovanje) Tujina Plus zavarovalnice Generali. Več na https://www.generali.si/zavarovanje-za-tujino#page-top

Cena je 547,00 EUR pri vsaj 40 (in največ 55) udeležencih (za vplačilo akontacije do 29. 10.), oz. 80,00 EUR višja za prijave in vplačila akontacije po 13. 1. (v kolikor bodo še prosta mesta). Cena ne vključuje spremstva, strošek javnega prevoza ali drugih stroškov, ki niso navedeni v ponudbi (1., 2., 3. in 4.)
Splošni pogoji TA Twin so na tej povezavi:

TA TWIN se obveže, da v roku 14 dni od odpovedanega lastnega paketnega potovanja, ki nastane zaradi nezmožnosti izvedbe zaradi spremenjenih pogojev za prehod meje, ki onemogočajo izvedbo, povrne celoten vplačan znesek za aranžma, obdržimo samo administrativne stroške v višini 30,00 EUR.
Po trenutnih pravilih je po prihodu v Anglijo potrebno v karanteno tudi za cepljene, v kolikor prihajajo iz rizične države/rdečega seznama. Slovenija za Združeno kraljestvo trenutno ni rizična država oz. nismo na rdečem seznamu. V kolikor bi se to spremenilo in bi bil vstop možen samo s karanteno, bomo vrnili celoten že vplačan znesek, zadržali bomo le administrativne stroške v višini 30,00 EUR.

Trenutno se v Anglijo lahko vstopi le z opravljanjem PCR testa v Angliji in čakanje na izvid v hotelu.

V primeru, da bo po prihodu v Anglijo potrebno opraviti testiranje na Covid (verjetno v obliki samotestiranja), bo le to organizirala agencija, strošek zanj pa poravna plačnik z zadnjim plačilom pred odhodom, ko bo znana točna cena testiranja (vendar jamčimo, da cena ne bo presegla 50,00 EUR, v primeru višje cene razliko poravna TWIN, turistična agencija).

Prijave:
Prijave so možne od ponedeljka, 10. 1. 2022 do 14. ure SAMO na elektornski naslov info@twintur.si

V prijavi navedite vaše ime in priimek natančno tako, kot sta navedena v vašem potnem listu.
Število prijav je omejeno na 55. Prednost pri prijavi imajo pogodbeniki Ravnateljskega servisa.

Zveza ravnateljev in pomočnikov ravnateljev & Ravnateljski servis, d.o.o.