;

Delo hišnika v šoli in vrtcu

Delo hišnika v šoli in vrtcu

28. 10. 2019 08:30-14:00
Dvorana SMELT, Dunajska cesta 160, Ljubljana

Opis dogodka

Hišnike in vzdrževalce osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar
Delo hišnika v šoli in vrtcu, ki bo v ponedeljek, 28. oktobra 2019 v Dvorani Smelt, Dunajska cesta 160, Ljubljana.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Hišnike in vzdrževalce osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar
Delo hišnika v šoli in vrtcu, ki bo v ponedeljek, 28. oktobra 2019 v Dvorani Smelt, Dunajska cesta 160, Ljubljana.

 

Delo hišnikov v šoli in vrtcu je zelo raznoliko. Obsega različna delovna področja in opravila. Hišniki so običajno tudi vzdrževalci šolskih stavb, organizirajo in spremljajo delo zunanjih izvajalcev popravil ter sodelujejo pri sprejemanju odločitev v zvezi z vzdrževanjem objekta.
Priporočljivo je, da hišnik pozna osnove vzdrževanja objektov, energetske naprave v teh objektih in njihovo delovanje, osnove organizacije dela, osnovne higienskih zahtev, osnove mikroklime, osnove varstva pri delu in varstva pred požarom.

 

Program seminarja

8.30 - 9.00 – Registracija udeležencev, Ravnateljski servis, d.o.o.

9.00 - 10.00 – Naloge hišnika, skrb za urejenost stavb s poudarkom na varnosti, organizacija dela, hišniki in komunikacija

10.00 - 11.00 – Vzdrževanje hišnega vodovodnega sistema v skladu s »pravilnikom o pitni vodi«, načrt obvladovanja legionel v vodovodnem omrežju in obveznosti šol in vrtcev

11.00 - 11.30 – odmor, topli obrok

11.30 - 12.30 – odpadki: ločevanje, zbiranje, odvoz, poročanje, nevarni odpadki

12.30 - 13.00 – Varnost otroških igrišč

13.00 - 14.00 – Razprava, vprašanja udeležencev

Predavala bo ga. Tatjana Kruder, univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije, sodna izvedenka in cenilka za živila, z dolgoletnimi izkušnjami iz prakse in izobraževanja.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/seminarji. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste namreč prejeli potrdilo o prijavi in druge informacije, ki so povezane s seminarjem. Podatki, ki jih boste vnesli, bodo izpisani na potrdilu o udeležbi.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do 24. oktobra 2019, do 12. ure.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Odjava
Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje dva delovna dneva pred seminarjem. V tem primeru prijavnine ne bomo računali. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred začetkom seminarja, vam bomo zaračunali 60% prijavnine. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Plačilo
Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 40 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 70 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno sta vključena topli obrok in pijača med odmorom. Ob prijavi dveh ali več udeležencev iz istega zavoda, se za drugega in vsakega naslednjega upošteva 20% popust.


Ostale informacije
Seminar organizira Ravnateljski servis, d.o.o.

Vljudno vabljeni.


Vodstvo ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, France Rant