;

Usposabljanje za dietne kuharje

Usposabljanje za dietne kuharje

06. 05. 2022 08:00 13. 05. 2022 13:30
Center kulinarike in turizma KULT316, Prušnikova 74, Ljubljana

Opis dogodka

Vabimo vas na brezplačno usposabljanje za pripravo dietne prehrane v vrtcih in šolah. Usposabljanje, ki je namenjeno kuharjem in pomočnikom kuharjev v osnovnih šolah in vrtcih, bomo organizirali v sodelovanju z Biotehniškim izobraževalnim centrom v Ljubljani. Več informacij si lahko preberete v priloženem programu.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Prijava

Na seminar se prijavite prek spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vse podatke (uradno ime in priimek, elektronski naslov, naziv šole, …). Na e-naslov boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem, in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti. Pravilni podatki so pomembni tudi zaradi izpisa potrdila o udeležbi na usposabljanju.

Število udeležencev je omejeno na 15. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej.

Za vse udeležence usposabljanja je obvezno izpolnjevanje enega od pogojev PCT.

Odjava

Glede na to, da je interes za usposabljanje zelo velik, vas prosim, da v primeru, da se kasneje usposabljanje ne boste mogli udeležiti, to pravočasno sporočite. Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavatelju.

 

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant